Bare Hund - Klubben for hundeelskere

Din rabatt
Som medlem får du 10% rabatt på privattimer så lenge du er medlem. For å avtale time sender du meg en e-post på [email protected] og nevner at du er medlem i Bare Hund Klubben. 

Ditt medlemskap
Det månedlige beløpet vil automatisk bli trukket fra betalingskortet du brukte ved påmelding. Abonnementet løper frem til du melder deg ut.

Hvordan melder jeg meg ut?
Du kan når som helst melde deg ut av klubben ved å sende oss en e-post på [email protected]. Du trenger ikke å oppgi årsak til at du ønsker å melde deg ut. Det eneste vi ber om er at du sender avmeldingen senest 2 virkedager før neste trekk.

Hvordan får jeg tilgang til Facebook-gruppen?
Du kan melde deg inn i Facebook-gruppen. Skriv inn den e-postadressen du brukte i påmeldingen så vil jeg godkjenne forespørselen innen kort tid.

Hva får jeg på Facebook-gruppen?
Den andre torsdagen hver md kl. 17 er det live spørretime på Facebook-gruppen. Jeg svarer på spørsmål som har kommet inn før og under sendingen. Videoen blir liggende inne på Facebook-gruppa.

Den siste torsdagen hver måned kl. 17 er det live trening + spørretime på Facebook-gruppa. Jeg viser hvordan jeg trener på en øvelse og gir dere tid til å gjøre det samme og stille spørsmål underveis. Etter treningsøkten blir det en vanlig spørretime.

Jevnlig vil jeg eller andre hundetrenere holde foredrag inne på Facebook-gruppen. Disse vil bli annonsert i god tid.

Hva får jeg på denne siden?

Klikk på «Start kurs» så får du se du tidligere foredrag, treninger, teorivideoer og annet snacks. Mange av live-sendingene som blir holdt i Facebook-gruppen laster jeg opp her slik at du eklere finner tilbake til de i fremtiden.

kr349 / måned
Enrollment validity: Livstid
Handlekurv

Venteliste - Mental aktivisering

Registrer deg og få e-post når nye kurs settes opp på Kløfta.

Du vil kun motta e-poster relevant til kurset.