Pøbelhundkurs - Sølvpakken

Velkommen! På denne siden vil du finne de mest vanlige spørsmålene til kurset. 

Kursets varighet
Du har tilgang til kurset i 1 år. 

Oppfølging via Facebook-gruppen

Du kan melde deg inn i Facebook-gruppen her. All oppfølging foregår inne på denne gruppen. Du kan når som helst stille spørsmål, laste opp treningsvideoer eller fortelle om hvordan treningen går. Jeg svarer hver virkedag mellom kl. 9-16. 

På Facebook-gruppen får du også:

  • Nettmøte hvor jeg svarer på spørsmål: den andre torsdagen hver md kl. 17. Link til møtet blir lagt ut i Facebook-gruppen samme dag.
  • 15 minutter nettmøte/telefonsamtale med meg: den siste torsdagen hver måned. Du kan bestille møte på denne siden. Ps. du kan kun bestille 1 møte om gangen. Etter møtet er fullført kan du bestille nytt neste måned om du ønsker det.
  • Foredrag: jeg prøver hver måned å holde ekstra foredrag eller at andre hundetrenere holder foredrag om spennende tema. Alle foredrag annonseres i Facebook-gruppen. De holdes vanligvis på en torsdag kl. 17. 

Tips
Etter du har sett ferdig en leksjon, merk den som «fullført». Du finner knappen oppe i høyre hjørne. Da vil leksjonen merkes og du holder enklere oversikt over hva du har sett og ikke.

Jeg har laget noen steg jeg anbefaler at du følger for å få mest mulig ut av kurset:

1. Fyll ut info om din hund i leksjon nr. 2. Jo mer nøye du er på å fylle det ut, jo bedre vil jeg kunne hjelpe deg. Når du stiller spørsmål i Facebook-gruppen vil jeg lese skjema for å kunne gi deg råd tilpasset deg og din hund. Jeg vil også komme med forslag til endringer ut ifra det du skriver. Hvis det er noe du ikke ønsker at jeg skal snakke om i gruppen, men fortsatt vil at jeg skal vite, skriver du dette i dokumentet. 

2. Start kurset på modul 1. Mange blir fristet til å hoppe til modul 4 med en gang. Da kan jeg garantere deg at du ikke får like gode resultater. Noter ukesoppgavene i kalenderen din slik at du er sikker på at du husker å gjøre de. Ukesoppgavene er der for at du skal få en best mulig progresjon i treningen din.

Free
Free access this course
Enrollment validity: 365 dager

Bestill 1 til 1:

Handlekurv

Venteliste - Mental aktivisering

Registrer deg og få e-post når nye kurs settes opp på Kløfta.

Du vil kun motta e-poster relevant til kurset.