Kjøpsguide

Din egen konto

For å kjøpe nettkurs eller melde deg inn i Bare Hund Klubben må du lage en medlemskonto. Kontoen din blir laget med din e-post som brukernavn. Du får tilsendt passord etter kjøp. Det er din personlige konto på denne nettsiden.

Hvilket nettkurs passer meg?

Opplever du at hunden din har atferdsproblemer? Da er Pøbelhundkurset det du ser etter. Dette nettkurset tar for seg alt du trenger å vite for å trene bort eller forebygge atferdsproblemer. For optimal læring anbefaler jeg nivå sølv eller gull, hvor du får personlig oppfølging av Oslo Hundetrener.

Ønsker du bedre kontakt eller lære hunden din noen nyttige øvelser? Da er de andre nettkursene det du ser etter. De har fokus på å lære hunden ny atferd, men ikke å endre atferdsproblemer.

Ønsker du å få svar på dine spørsmål, motivasjon, treningstips, fellesskap og jevnlige teori-videoer? Da er Bare Hund Klubben for deg. Klubben er opprinnelig laget for at deltakere på Pøbelhundkurset har mulighet for å få oppfølging, men er senere åpnet for alle som ønsket å ha en hundetrener i lomma til en rimelig pris. 

Hvordan går jeg til kurset etter kjøp?

Etter du har kjøpt et nettkurs vil du automatisk bli sendt til en side hvor jeg viser alt det praktiske i en video. Du vil også få denne videoen tilsendt på e-post, i tillegg til mer nyttig informasjon.

Våre mest populære nettkurs

Handlekurv

Venteliste - Mental aktivisering

Registrer deg og få e-post når nye kurs settes opp på Kløfta.

Du vil kun motta e-poster relevant til kurset.