Gratis online kurs:
5 dager til passering med selvtillit: 30. mai - 3. juni.

Møt meg live! Bruk sjansen nå, påmelding stopper 29. mai.
Klar for å gå tur uten å se deg
over skulderen?

Vi deler ikke din info med noen.

Hvor ofte har du sett på andre hundeeiere som går forbi deg på tur og tenkt: hvordan er det de får det til?!

Selv om du har utfordringer i passering i dag, betyr det ikke at det trenger å være sånn for alltid. Det er faktisk ganske viktig å gjøre noe med det nå. Hvis ikke kan det bli verre eller annen uønsket atferd kan dukke opp.

Bli med på gratis trening over 5 dager slik at du kan gå sommeren i møte uten å være redd for å møte noen på tur.

Over 5 dager får du:

Metodene til en atferdstrener - Ved å bruke metodene til en atferdstrener er du sikret bedre og mer varige resultater. Hver dag i 5 dager får du en ny video som inneholder teori og trening for dagen.

Få svar på spørsmål - Du får en unik mulighet til å møte meg live og stille meg spørsmål om DIN hund. Torsdag 2. juni kl. 18 møtes vi i en live spørretime. Jeg svarer også på spørsmål i Facebook-gruppen du får tilgang til.

Fellesskap - som gir deg motivasjon. Det er flere som opplever at hunden blir bananas i en passering. Snakk med andre som opplever det samme. Kanskje du finner en treningspartner?

Det er helt gratis! Meld deg inn nå så du er klar når vi starter.

Hvordan det fungerer

Etter påmelding får du en e-post med link til Facebook-gruppen. For at det skal føles trygt for deg å dele, er den lukket. Ingen andre enn deltakere kan se hva vi driver med der inne.

Mandag 30. mai starter det og jeg legger ut første video og oppgave i Facebook-gruppen. Jeg anbefaler at du merker av i din kalender allerede nå slik at du har god tid til å trene etter jobb.

Underveis har du mulighet til å stille spørsmål til hver video. Hunder er forskjellige og ofte må vi tilpasse treningen litt.

Torsdag 2. juni kl. 18 får du link til et nettmøte i programmet Zoom. Du kan også se spørretimen live i Facebook-gruppen eller i etterkant. Hvis du har spørsmål blir du med inn på nettmøtet slik at vi kan snakke sammen ansikt til ansikt.

Etter 5 dager har du lært hvordan du skal trene fremover. Du vil også ha en forståelse av hva du trenger å lære mer om for å utvikle treningen i takt med fremgangen dere vil få.

Jeg gleder meg virkelig til å hjelpe deg på veien, slik at du også kan nyte turene med hunden din!

Hvem er jeg?

Hei! Jeg heter Stina og er innehaver av Oslo Hundetrener. Jeg elsker å hjelpe mennesker med å virkelig bli kjent med hunden sin, og å se hvordan alle parter blir lykkeligere når forståelsen øker.

Vi lærer bort enkle treningsmetoder og gir profesjonell oppfølging, slik at hundeeiere kan gå fra en hverdag fyllt med frustrasjon til et godt forhold med sin beste venn.

Jeg er utdannet hundetrener med spesialfelt atferdsproblemer, stress og aggresjon. Etter jeg fikk en omplasseringshund med store utfordringer i passering, har jeg virkelig forelsket meg i dette tema! Jeg håper jeg kan hjelpe deg med å oppnå det samme som meg: glede og mestring i passering.

Er du klar?

Over 5 dager får du:
© Copyright 2021. All rights reserved

Venteliste - Mental aktivisering

Registrer deg og få e-post når nye kurs settes opp på Kløfta.

Du vil kun motta e-poster relevant til kurset.