Privattime - personlig hundetrener

Byr hundeholdet ditt på problemer som du ikke vet hvordan du skal håndtere? Da vil en privattime med en hundetrener være nyttig!

En privattime vil kunne hjelpe deg å finne årsaken til hvorfor atferdsproblem har oppstått. Herfra kan vi lage en treningsplan med mål å fjerne eller minske atferden. Resultatene avhenger av egeninnsatsen og ofte må hele husholdningen være involvert. Treningen innebærer ofte også endring av egne rutiner og atferd. Derfor er familiemedlemmer velkommen til å være med på treningstimen.

Gjennom 12 år med hundeerfaring og over 200 privattimer gjennomført, kan jeg trygt si at jeg kan hjelpe deg med det meste relatert til hund. Det viktigste for meg er at du får best mulig hjelp. Derfor vil jeg henvise deg til en annen hundetrener om vi støter på en uvanlig utfordring jeg ser noen andre har større kompetanse på. Les mer om meg her.

Slik foregår en privattime med hundetrener

Ut ifra hva som er utfordringen avtaler vi varighet og møtested. For noen utfordringer passer det best å møtes hjemme hos deg, andre så møtes vi ute på egnet treningssted. Første møte tar fra 1-2 timer. Vi blir kjent, finner alt som er med på å påvirke atferden og starter med noen øvelser. Deretter øver dere på egenhånd noen uker før vi igjen møtes og bygger videre på øvelsene. Som regel krever det flere timer over en periode for å se gode resultater. 

Ta kontakt via kontaktskjema og beskriv utfordringen. Deretter vil du få et uforpliktende tilbud tilsendt på e-post.

Pris for privattime med hundetrener

1500,- per time

Pakkepris:

  • Kr. 4050: 3 x privattimer / spar kr. 450
  • Kr. 4999: 3 x privattimer + Pøbelhundkurs 1 år (kun teori- og treningsvideoer) / Spar kr. 1100

En vanlig årsak til endring i atferd er sykdom/smerte/ubehag hos hunden. Jeg forbeholder meg retten til å vente med å lage en treningsplan dersom det er klare tegn på at hunden må utredes/behandles av veterinær eller andre hundeterapeauter.

Obs! Jeg tilbyr kun privattimer over nett fremover. Vil du få jevnlig oppfølging? Da er Pøbelhundkurset noe for deg.

«Veldig dyktig og positiv. Hadde problemer med passering av andre hunder, og hun gav oss veldig nyttige verktøy for å gjøre problemet enklere å håndtere og forhåpentligvis etter mer trening få slutt på. Veldig engasjert og dyktig. Anbefales på det varmeste.»

ANETTE VESTVIK
Privattime

Handlekurv

Venteliste - Mental aktivisering

Registrer deg og få e-post når nye kurs settes opp på Kløfta.

Du vil kun motta e-poster relevant til kurset.