Takk for ditt kjøp

Bestillingen er nå gjennomført og du vil i løpet av kort tid motta din ordrebekreftelse på e-post. Hvis du ikke mottar noen e-post fra oss, så se i din søppelpost.

Hva er det neste som skjer nå?
Under finner du en video som viser deg hvordan du finner frem på nettsiden. Jeg anbefaler deg å se videoen under før du klikker deg videre.

Se mer info om Bare Hund Klubben og bonusvideoer her

Litt praktisk info

Dine rabatter
Som medlem av Bare Hund Klubben får du flere fordeler. En av de er at du får 20% rabatt på alle kurs så lenge du er medlem. Bruk koden «barehund20» i kassen. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud.

En annen fordel er at du får 10% rabatt på privattimer så lenge du er medlem. For å avtale time sender du meg en e-post på [email protected] og nevner at du er medlem i Bare Hund Klubben. 

Hvordan får jeg tilgang til Facebook-gruppen?
Du kan melde deg inn i Facebook-gruppen. Skriv inn den e-postadressen du brukte i påmeldingen så vil jeg godkjenne forespørselen innen kort tid.

Hva får jeg på Facebook-gruppen?
Den andre torsdagen hver md kl. 17 er det live spørretime på Facebook-gruppen. Jeg svarer på spørsmål som har kommet inn før og under sendingen. Videoen blir liggende inne på Facebook-gruppa.

Den siste torsdagen hver måned kl. 17 er det live trening + spørretime på Facebook-gruppa. Jeg viser hvordan jeg trener på en øvelse og gir dere tid til å gjøre det samme og stille spørsmål underveis. Etter treningsøkten blir det en vanlig spørretime.

Jevnlig vil jeg eller andre hundetrenere holde foredrag inne på Facebook-gruppen. Disse vil bli annonsert i god tid.

Gå til dine kurs

Handlekurv

Venteliste - Mental aktivisering

Registrer deg og få e-post når nye kurs settes opp på Kløfta.

Du vil kun motta e-poster relevant til kurset.